Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι Γερμανοι και τα ντόπια κοράκια καιροφυλαχτούν

Μπορούν να μας πουν οι σημερινοί Δημοτικοί Άρχοντες, ποιο ποσοστό από τα απορρίμματα του Δήμου ανακυκλώνεται πραγματικά; Δυστυχώς ελάχιστο. Εφτά χρόνια τώρα, οι δύο τελευταίες Δημοτικές Αρχές έκαναν ό,τι μπορούσαν για να απαξιώσουν και να πετάξουν στα σκουπίδια το πρόγραμμα για τα ανακύκλωσης που μεθοδικά είχε προετοιμάσει η Δημαρχία Σκούμα. Τότε, που συλλογικότητες και πρόσωπα αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την ανακύκλωση υλικών (χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό) αλλά απογοητευτήκαν στην πορεία με την στάση των υπευθύνων.


ΔΕΠΟΔΑΘ και Δήμος αλληλοκατηγορούνται, ρίχνοντας το μπαλάκι ο ένας στον άλλον. Αδιαφορία ή σκοπιμότητα; Η διαχείριση των απορριμμάτων είναι η επόμενη μεγάλη μπίσνα στην Ελλάδα. «Είναι πολλά τα λεφτά Άρη», που έλεγε και ο Καλογήρου σε μια ελληνική ταινία. Οι Γερμανοί και τα ντόπια κοράκια καιροφυλαχτούν. Όσο πιο πολλά σκουπίδια τόσο πιο πολλά τα κέρδη. Είπατε τίποτα; Ξαναψηφίστε τους!...


1 σχόλιο:

  1. Καλά τι ...πίνεις και δεν μας δίνεις ?? Η δημαρχία Σκουμα είναι μακράν η χειρότερη που είχαμε ποτέ, όλο ''σύνταξη '' μελέτης έργων και έργα δεν είδαμε !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή